0

Salgsbetingelser

Leveringstid & Frakt

Plakater trykkes opp etterhvert som bestilling gjøres, og sendes med Posten, normalt innen 7-10 virkedager. Vi sender kun til adresser i Norge.

Frakt kr. 129,00 tilkommer på alle bestillinger. For de som ønsker det, kan det avtales tidspunkt for henting ved designstudioet vårt, RåW studio, Gardemovegen 6 B, 2050 Jessheim, da uten ekstra kostnad.

Betaling

Alle produktene betales på forhånd, men du kan innenfor to kalenderdager etter bestillingen, annullere din bestilling uten kostnad. Ta i så fall direkte kontakt med oss, gjerne per e-post; kunst-ish@rawstudio.no.

Hos oss kan du betale med VISA, Mastercard og ApplePay. Ønsker du å gjøre en bestilling og betale med tilsendt faktura, ta kontakt med oss på e-post: kunst-ish@rawstudio.no.

Kjøpsvilkår, ordrebekreftelse og all annen informasjon vedr. bestillingen din på norsk. Vi tar forbehold om trykkfeil, pris- og produksjonsendringer samt utgåtte varer.

Angrerett & Retur

Angrer du på kjøpet? Da kan du returnere produktet innen 14 dager etter levering. Produktet skal være i ny stand og original emballasje. Hvis produktet er skadet eller brukt, kan vi ikke gi refusjon. Før du returnerer, vennligst kontakt oss på kunst-ish@rawstudio.no med ordrenummeret ditt og gi oss beskjed om hvorfor du ikke er fornøyd med kjøpet, slik at vi kan løse saken med en gang. Vi kan ikke dekke returkostnader, så kjøper må selv dekke fraktkostnadene for sending og retur av varene, og kan ikke sende i retur i postoppkrav. Frakten for produktene vi har sendt refunderes ikke.

Retur sendes til:
Kunst-ish / RåW studio
Gardemovegen 6 B
2050 Jessheim

Partene

Selger er Kunst-ish / RåW studio, Gardemovegen 6 B, 2050 Jessheim, kunst-ish@rawstudio.no, tlf. 944 40 999, Org.nr.: 817506232 MVA, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.
Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes som  kjøper/kjøperen.

Spørsmål?

Spørsmål vedrørende ditt kjøp kan rettes til:

Kunst-ish / RåW studio
Gardemovegen 6 B
2050 Jessheim
Tel. 944 40 999
E-post: kunst-ish@rawstudio.no